Sandra van Saane

Mijn naam is Sandra van Saane en ik ben de eigenaar van FancyPets. Ik ben moeder van zoon Wessel en dochter Joëlle en het baasje van Dibble, een lieve Cavelier. Op de vakopleiding Dierverzorging in Barneveld heb ik mijn trim-diploma gehaald in 2003.
Ik ben opgeleid door ervaren dierenartsen, kynologen en (inter)nationaal ervaren hondentrimmers. Sinds het behalen van mijn diploma heb ik in mijn eigen trimsalon vele honderden honden en katten getrimd.
Doordat ik regelmatig meedoe aan wedstrijden en ik veel shows bezoek houd ik mijn vaardigheden up-to-date en weet ik precies wat de laatste ontwikkelingen in mijn vakgebied zijn.

“Mijn naam is Dibble van Saane en mijn baasje Sandra is eigenaar van hondentrimsalon FancyPets.
Ik ben het beste maatje van Wessel en Joëlle, de kinderen van Sandra. Ik speel vaak met hen en ik troost hen als ze verdrietig zijn. Als ze ziek zijn zit ik uren naast hen en als het moet jaag ik ’s nachts alle spoken weg”